Теперь вы можете отслеживать свой заказ по его номеру или по адресу электронной почты, на которую он был сделан:

Днепропетровск
Отправлено 24 июля 2013 - 17:40
Отправлено 25 июля 2013 - 17:46
Девочки,собираемся на флешмоб?
надіюсь буду))) А також в нас проходять дівочі зустрічі в Дніпрі))) Щоб тим, хто хоче робити разом різні справи, робив їх серед однодумців, якщо цікаво - пишіть мені в вк, розкажу де і як)) http://vk.com/natalivicher
Отправлено 06 августа 2013 - 08:09
Отправлено 08 августа 2013 - 19:44
Отправлено 08 августа 2013 - 19:45
Привіт всім учасникам форуму! Мене звати Віра. Я народилася і виросла в Кривому Розі. Зараз навчаюся у Києві. Залюбки буду спілкуватися із земляками. Мудрі слова Ольги Валяєвої надихаютьмене на бачення світу зовсім по-новому - по-жіночому!
Попереднє повідомлення для тебе)))
Отправлено 09 августа 2013 - 11:46
Привіт всім учасникам форуму! Мене звати Віра. Я народилася і виросла в Кривому Розі. Зараз навчаюся у Києві. Залюбки буду спілкуватися із земляками. Мудрі слова Ольги Валяєвої надихаютьмене на бачення світу зовсім по-новому - по-жіночому!
Вітаю, Віро!
А ти часто буваєш в Кривому Розі?
Я живу в Кривому Розі - можемо зустрітись, коли ти тут будеш!
Отправлено 13 августа 2013 - 12:15
В Кривому Розі я буваю не часто, але коли їду - то на тиждень як мінімум, тому обов*язково зустрінеось з вами, коли у вас буде бажання та можливості. Зараз трішечки руки не доходять до контакту, думаю, у вересні буде трох більше часу для спілкування

Отправлено 13 августа 2013 - 12:18
Попереднє повідомлення для тебе)))
Дякую

обов*язково знайду тебе в контакті

Отправлено 13 августа 2013 - 12:21
Вітаю, Віро!
А ти часто буваєш в Кривому Розі?
Я живу в Кривому Розі - можемо зустрітись, коли ти тут будеш!
Дякую за пропозицію! Впевнена, що зустрінемось, коли я в Кривий Ріг доберуся у вересні.
Отправлено 14 августа 2013 - 07:28
Дякую за пропозицію! Впевнена, що зустрінемось, коли я в Кривий Ріг доберуся у вересні.
Вітаю, Віро!
можемо знайтись вконтакті - Максак Татьяна - на форумі я буваю рідко! і обов'язково зустрінемось, коли ти приїдеш до Кривого Рогу!
до речі недавно була в Києві! якби познайомились раніше, то могли би зустрітись! та... все, що робиться - на краще!!!

Отправлено 15 августа 2013 - 18:19
А я у контакті не буваю взагалі. Відправила повідомлення в ЛС. Додала тебе у друзі на цьому сайті...Можемо знайтись вконтакті ... і зустрітись за філіжінкою чаю!

Отправлено 15 августа 2013 - 19:10
Отправлено 27 августа 2013 - 19:39
Дякую
я зрозуміла, що для мене повідомлення.
обов*язково знайду тебе в контакті
А мені не прийшло на мейл повідомлення, що тут хтось щось писав, а сама не заходжу, бо тут зазвичай глухо(((
Буваю переважно вконтакті...
Отправлено 27 августа 2013 - 19:40
А ще ми були на флеш-мобі, і про це в нас теж отут звіти: http://vk.com/woman_dnepr
Отправлено 26 сентября 2013 - 19:41
kto iz krivogo roga?sobirautsia li u nas devocki?budu rad znakomstvu!!!
Отправлено 02 октября 2013 - 07:03
zdravstvuite devocki!!!
Добрий день! Я жила там, це моє рідне місто, але зараз вже в Дніпрі) На цьому форумі є дівчатка з Кривого Рогу ,напишіть їм - може ви і почнете їх збирати в місті) Поки не чула, щоб отак точно дівчатка в Кривому збирались, а так би приїхала на їх здибанку...Або просто пишіть, буду рада спілкуванню)))
Отправлено 03 октября 2013 - 10:40
zdravstvuite devocki!!!
Вітаю!
Я зараз живу в Кривому Розі! І залюбки зустрінусь з однодумцями!
Моя сторінка вконтактах - http://vk.com/id84510590 та електрона пошта - tanya24mak@mail.ru
Отправлено 18 октября 2013 - 13:26
zdravstvuite!!! I vas dobavila k druz'ia, budu rada znakomstvu!!! ))))Вітаю!
Я зараз живу в Кривому Розі! І залюбки зустрінусь з однодумцями!
Моя сторінка вконтактах - http://vk.com/id84510590 та електрона пошта - tanya24mak@mail.ru