Дівчата, цікаво, а хто як потрапив сюди - на форум, сайт Олі!?
Я влітку цього року випадково натрапила на Оліну групу вконтакті. Міняється і ставлення чоловіка, і наші стосунки. Я рада! Рада, що можу поділитись з вами. Виявляється розповідаю вперше! Бракує однодумців. Дякую, що ви є!
Дякую, що є ці знання в доступній формі!
Цікаво почути ваші історії!))
Дівчатка, я така рада, що наша компанія росте. І я не втомлююсь про це говорити)))) Олин сайт я відкрила завдяки іще одній Олі, яка власне і внесла в моє життя поняття Жіночих енергій, але це було задовго до Олі Валяєвої. Розпочинала я із Лариси Ренар, яка, до речі, і досі лишається однією з моїх натхненниць, хоча багато що із її практик я обмізкувала, прожила відкринула\відфільтрувала.
Тож продовжу про сайт цей і Олю Валяєву. На неї і її групу я наткунлася у Вконтакті (він був в улюблених на сторінці моєї приятельки). А сталося це у травні минулого року. З тих пір і розпочалася "моя епопея" тут) А на форумі я із перших днів і просто кайфую, що Є таке місце, де збираються такі чудові дівчата

із своїми історіями, знаннями і енергією, яка підтримує і надихає.
Знання, які дає Оля, а зараз і цей форум, я поєдную із своїми знаннями із гештальту, психодрамою, іншими практиками, а ще пишу власний блог
http://womensmap.blogspot.com/ і в результаті виходить у мене алхімічна Жінка\ чи то з мене вона народжується... Словом, жити стало мені по-іншому.

Спочату, правда, важкувато було змінювати свої сценарії поведінки, але, думаю, у мене добре виходить і я бачу результати у першу чергу в собі, а вже потім у зміні поведінки і ставлення близьких і зовсім незнайомих людей. У моєму житті практично
все змінилося. Контакт із своєю Жіночністю перевернув у правильне положення моє бачення головного у житті і його акцентів, своїх ресурсів і больових точок, своїх можливостей, перемог, натхнення і натхненниць. Раніше я бачила лише успіхи чоловіків і їх

сценарії щастя, як головні (бо іншого на той час поруч просто
НЕ БУЛО). Тоді я і ніби і успішною була, але в той же час мені чогось Головного не вистачало. Існуало в мені якесь величезне пусте місце,яке звучало і просило наповнення усіма своїми стінками. Тепер я знаю це

місце, я увійшла із ним у контакт

, в контакт із своєю Жіночністю

, я в контакті із Своєю природою і Собою

І дозволяю собі тішитися цьому, бо це і справді потішно.
Не можу сказати, що саме Оля Валяєва круто змінила моє життя, але цей сайт і її статті стали важливими пазлами у моїй картині світу, а це вже багато)) Я далеко не ведична жінка, принаймні зараз, а, може, й назавжди "не
ведична", але мені подобається багато позицій Олі, її старання, навіть якщо це бізнес і якщо він дуже прибутковий...