Теперь вы можете отслеживать свой заказ по его номеру или по адресу электронной почты, на которую он был сделан:
Западная Украина
Отправлено 18 мая 2013 - 07:29
Хотіла поділитись з вами, любі дівчата, тим, що зараз захопило мої думки.
З того часу, як я почала цікавитись і не лише цікавитись ведичними знаннями, а і намагатись втілювати їх принципи у власному житті - почалась нова історія мого існування. По-перше, я зовсім інакше подивилась на все - на природу, на речі, на оселю, і звичайно на тих близьких людей, котрі оточують мене. І, як результат на себе теж. Звичайно, не получається одразу переключити мозок з одного звичного стереотипу мислення та (в основному!) реагування на новий, значно спокійніший. Але в мене не погано виходить.
Я вже майже перейшла на сукні та спідниці і щиро розумію красу, зручність та призначення такого одягу. Вони і справді змінюють характер жінки - хоч і поступово, але відчутно.
Також, я перестала "пиляти" чоловіка і заставляти його робити жіночу роботу по дому, перестала чекати від нього якихось придуманих у моїй голові проявів любові і почала цінувати ті прояви, які він мені дає з власної ініціативи - я зараз вивчаю його - от чому в саме цей момент він так повівся, а в цей -отак.. Тільки зрозумівши його природу я зможу повністю прийняти і полюбити його таким який він є. Поки вдалось на відсотків 60.. але я над цим працюватиму й надалі.
Я навіть помітила, як сам собою почав змінюватись мій режим дня - я завжди засиджувалась до пізна а потім ледве відкривала очі на роботу у 8 годині. Зараз я чомусь з легкістю прокидаюсь о 6 ранку, а от з засинанням ще є проблема - засиджуватись не перестала. Виходить, що просто скоротився час сну. Але, ранкове пробудження це надзвичайно приємна та ефективна річ.
Єдине, з чим мені приходилось туго - це з тим, щоби повністю довірити чоловіку іпостась "здобувальника" і повірити в те, що якщо він сам проацюватиме а я його лише надихатиму, то наше матеріальне становище сім'ї не лише не погіршиться а й скоріш за все покращиться. От не могла я відмовитись від роботи та кар'єри - вже багато років це було моїм основним натхненням в житті.. Я бісилась коли доводилось в чоловіка (чи ще раніше в батька) "клянчити" гроші на приємні для мене речі. Тому почала заробляти так, щоби могти нічого ні в кго не просити. Але, з повною відвертістю скажу вам, що тепер знаю точно - сумістити світ жорсткого бізнесу та ведичність в одній жінці - неможливо. І коли починає переважати в житті одне з цих двох - починає витіснятись друге. Мій тато завжди каже: "Не буває "Жінки-науковця" - це завжди або не повністю жінка, або не повністю науковець". Це повністю істине твердження для мене.. Тому, прийшов час, коли справжня Жінка почала підійматись в мені з попелу усієї тієї жіночності яка перегоріла за всі попередні роки.... і в мене сталась якась дуже дивна і незрозуміла ситуація, про яку дуже довго розповідати тому не буду - але в один момент кілька днів тому, абсолютно неочікувано я залишилась без роботи. Це сталось на етапі переходу з однієї роботи на значно перспективнішу і більш оплачувану. Колишній шеф образився і просто кинув ножа в спину - подзвонив новим керівникам і щось наговорив про мене. Я так розпереживалась, що останні три дні тільки плакала, захворіла, мене мучило два почуття - страшенної несправедливості до по відношенню до себе і великої злості по відношенню до того шефа. Погодьтесь, не дивно з таким внутрішнім наповненням не захворіти.. І лише вчора увечері, мене осяяло - можливо несправедливістю до себе було карабкання по службовим сходам, жертвування інтересами дитини та чоловіка у погоні за грошима та статусом,реалізація всіх амбіцій, котрі були продиктовані чоловічими гормонами??? І можливо саме цей шеф став тією рукою Бога, яка вирішила, що саме зараз я вже готова передати прапор "МУЖЧИНА-ЗДОБУВАЛЬНИК" повністю в руки чоловіка, що я вже стала настільки жіночна, що в бізнесі мені не місце (останні місяці я саме так і відчувала - занадто стала тонкошкіра)... Отже, образа пройшла, прийшло відчуття вдячності... і ще одне. В перший день, коли це все сталось я сиділа і запитувала себе крізь сльози: "Навіщо мені послана ця ситуація? Який урок я маю винести з неї? Чого саме вона має мене навчити??" І це були такі болючі запитання без відповідей.. І лише сьогодні я розумію, що урок скінчився і на ньому я навчилась відчувати вдячність до того, кого ще вчора вважала своїм ворогом. Навчилась прощати і дякувати. І от це наповнило мене таким щастям! Що я аж почала виздоровлювати - температура сама спала - хоч раніше без ліків це було не реально
От така історія, можливо когось надихне, але скоріше просто має показати, що нас таких багато вже - я ж права? нас багато?
Отправлено 21 мая 2013 - 10:31
До речі, я з Ужгорода. Привіт усім!
Отправлено 01 июня 2013 - 11:26
Отправлено 01 июня 2013 - 13:16
У тебе післяродова деперсія, бо зараз гормони в тобі міняються, і це нормально. Хоч у мене було все трішки не так - я була після народження доці просто в ейфорії, але й мене "накрило" десь на 5й день. Потрібно відпочивати, бути сам на сам з дитинкою - спати і кормитись. Я попросила про допомогу свекруху, тому місяць після родів мала допомогу. Я відпочивала, гуляла, а вона готувала, прала та прасувала. Чоловік на роботі, ввечері допомагав купати. Коли свекруха поїхала, мене знов "накрило" - сум, з чоловіком не знали про що говорити і як себе вести - ми залишились самі, але же не двоє, а втрьох, а третій - не говорить, тільки кричить. Вже з другого місяця життя почало наладжуватись, я не сиділа вдома завдяки слінгу, побут наладили, все ввійшло в колію.
Тобі варто заспокоїтись - ти мама, а значить ти найкраща для свого малюка. Про холод не турбуйся, не замерзне малюк - загартується, зараз самий час. Голодний - покличе. Як Бог дасть, так і буде. Ти повинна заспокоїтись щодо малюка, все залежить від долі, тільки вір, що вона хороша Відкинь всі погані думки.
Попроси чоловіка про допомогу, вибачся за поведінку, поясни що на душі. Нехай він зрозуміє, а то уяви - в нього немає такого материнського інстинкту як у тебе, тут завівся хтось третій в сім"ї, і відбирає в нього хорошу дружину. Чоловік може бути не радий таким змінам, зараз навпаки - більше уваги чоловікові, і собі, а малюку все дістанеться законне й так. Якщо вже відчуваєш, що не можеш, поклич когось - зараз самий кращий період подолати свою гордість, цю одну з найгірших рис характеру. Тільки постав певні умови, відразу. Щоб не лізли з порадами, щоб не заходили коли ти відпочиваєш чи годуєшся і т.д., що тобі потрібно, щоб повністю відійти після родів і стресу.
А нема ремонту? Ха, це хіба проблема? Головне те, хто там живе - любов чи злість, у вашій квартирі! Просто там багато злості, вижени її, а відсутність ремонту - це не найголовніше. Як Нарушевич каже, жінка пиляла чоловіка в квартирі, він купив великий дім, думав (і вона думала), що все - вона буде задоволена. Аж ні, через трішки вона знову чимось незадоволена Так що причина повинна бути не у відсутності ремонту, це не найголовніше в житті.
Як на мене тобі головне усвідомити, що тебе Бог поведе і інстинкт підскаже, як правильно себе вести з дитиною, і по-друге, твій стан розпачу - нормальний стан після родів, в когось він коротший, в когось - довший. І головне - наладь стосунки з чоловіком, попроси і його про допомогу, і свекруху чи маму.
Думаю, скоро тобі стане легше
Отправлено 02 июня 2013 - 09:32
В ідеалі перші 40 днів жінка повинна займатися собою і дитиною виключно. Всім іншим має займатися хтось інший. З цього і треба виходити при першй же думці що я ПОГАНА мама\дружина і т.д. по списку.
Тримайтеся!
Пишіть- допоможу чим зможу. Сама таке пережила.
Отправлено 03 июня 2013 - 14:23
Отправлено 03 июня 2013 - 15:48
Тут головне СЕБЕ не загнати. Інакше капут. Причому всім((. Так що допомога форевер)).
#48 Гость_linangel_*
Отправлено 02 июля 2013 - 19:30
Отправлено 04 августа 2013 - 11:00
Отправлено 28 августа 2013 - 21:06
Отправлено 29 августа 2013 - 14:28
Отправлено 16 октября 2013 - 20:16
Я зі Львова.
Рада бачити, що нас тут трохи є
Можливо хтось теж хоче замовити книги Валяєвої? Шукаю компанію, щоб вийшло дешевше...
Отправлено 20 октября 2013 - 19:00
Дівчатка, я теж з Луцька!
Отправлено 20 октября 2013 - 20:31
О, я Вас розумію, в мене така ж ситуація була - страх залежності від чоловіка, страх йти в декрет. На щастя, я його вже зараз подолала, закинула кар"єру, кинула добре оплачувану роботу. І у вас вийде, головне знати чого хочете А життя коротке насправді, краще жити КРАЩЕ
Отправлено 21 октября 2013 - 16:44
Привіт, galina35! Я дуже рада, що в Луцьку нас збільшується Можна буде влаштувати зустріч
О, я Вас розумію, в мене така ж ситуація була - страх залежності від чоловіка, страх йти в декрет. На щастя, я його вже зараз подолала, закинула кар"єру, кинула добре оплачувану роботу. І у вас вийде, головне знати чого хочете А життя коротке насправді, краще жити КРАЩЕ
З радістю зустрінусь (втиснучи зустріч в графік). Дякую за підтримку. Поки ніяк не втисну в свій куций мозок щ воно того варте. Я так довго йшла до успіху, можу тепер багато чого, перспективи цікаві, ох.......... Раз я тут цього шукаю, значить, треба подолати страх, все просто і водночас, складно.
Отправлено 22 октября 2013 - 03:09
Отправлено 22 октября 2013 - 10:50
Отправлено 22 октября 2013 - 12:03
Отправлено 22 октября 2013 - 17:25
Отправлено 22 октября 2013 - 17:32